Make your own free website on Tripod.com

Blue Ice Tigers (ZVC)

Adressen
Thuis
Ploegvoorstelling
Kalender 2008 - 2009
Album
Adressen
Links
Webmeester
Spelregels
Forum
Contacteer

Aartselaar, Sporthal
Kleistraat 202, 2630 Aartselaar
tel: 03/877.49.03
Komende uit de richting Antwerpen: A12 volgen richting Brussel-Boom, na het viaduct de buitenbaan nemen en aan de tweede verkeerslichten (kruispunt Kontich-Aartselaar-Hemiksem) links afslaan. De Kontichsteenweg volgen tot aan de volgende lichten, rechts afslaan, daarna de eerste straat links afslaan. De Kleistraat volgen tot aan de sporthal.
Komende uit de riching Brussel: Vanaf Boom de A12 op de zijbaan volgen tot aan het kruispunt Kontich-Aartselaar-Hemiksem. Daar rechts afslaan. De Kontichsteenweg volgen tot aan de volgende lichten, rechts afslaan, daarna de eerste straat links afslaan. De Kleistraat volgen tot aan de sporthal.

Wilrijk/sporthal De Bist
Kon. Elisabethstraat 7
zijstraat van de Bist en de Jules Moretuslei
 
Hoboken/Sportcentrum Sorghvliet
Krijgsbaan 20
St. Bernardsesteenweg richting Hoboken , aan terminus Schoonselhof rechts voorbij 1e kruispunt, links.
 
Schoten/gemeentelijke sporthal Vordenstein
Vordensteinstraat 78
aan het gemeentehuis de wegwijzers sporthal volgen of via E 19 afrit Merksem- Schoten, aan de lichten van carrefour links Horstsebaan volgen tot aan de verkeerslichten oversteken 200m verder aan linkerkant ligt de zaal.
 
Hemiksem / centrum de Cluyse
atletiekstraat 1
Vanaf A 12 Antwerpen/Brussel aan Mc Donalds rechts richting Hemiksem rechtdoor tot ca. 100m na de watertoren de 1e straat links is de atletiekstraat.  
 
 

Health City (thuishaven)
Middelheimlaan 1 , 2020 Antwerpen
Komende van de bovensingel , grote steenweg richting Mortsel. Aan de eerste lichten rechtsaf en de elisabethlaan oprijden, aan de eerstvolgende lichten rechtsaf en de koninklijke laan nemen dan de tweede straat links, de floralienlaan aan de rechterkant ligt de parking en Middelheimcampus van het Ruca

Sint Job In 't Goor /sporthal de Zandbergen
Ontspanningslaan 2
via E19 afrit St-job teneinde naar rechts , 1e lichten rechtdoor over de brug, dan aan plein rechts ongeveer 800 m aan de linkerkant.  

Kapellen/gemeentelijk sportcentrum
Ch. Pallemansstraat 84
autostrade E 19 richting Breda, afrit nr. 5 Brasschaat/Kapellen richting Kapellen centrum tot aan het standbeeld van de gesneuvelden, rechts inslaan richting sportcentrumtegenoven het politiebureel.

Merksem / gemeentelijk sportcentrum De Rode Loop
 
Rode Loopstraat 2
Aan de achterzijde van het voetbalstadion van Merksem